کاربر گرامی  خوش آمدید ... ( ثبت‌ نام  / ورود  )


جعبه فیوز

یکی از مهم ترین بخش های سیستم برق رسانی ساختمان ها، جعبه فیوز می باشد. جعبه فیوز یک محفظه به منظور قرارگیری تجهیزات حفاظتی (فیوز مینیاتوری، کلید محافظ جان) است که در ورودی هر واحد ساختمان، در داخل یا خارج واحد نزدیک به درب ورودی و یا در راهرو نصب می شود. جعبه فیوزها عملکردی مشابه تابلو برق دارند و علاوه بر زیبایی ظاهری، سبب نظم بخشیدن به تجهیزات و سیم کشی ها و همچنین از همه مهم تر حفاظت از تجهیزات در برابر عوامل مخرب محیطی می شوند.

 

جعبه فیوز

 

در واقع جعبه فیوزبرق، به عنوان تامین کننده و کنترل کننده برق مصرفی ساختمان، سر خط تغذیه کلیه مصرف کنندهای یک واحد مسکونی، اداری، تجاری، صنعتی و ... می باشد که در نقشه های برق ساختمان با علامت اختصاری dp نشان داده می شود. نحوه سیم کشی ساختمان با استفاده از جعبه فیوز برق به این صورت است که برق اصلی از طرف کنتور به داخل جعبه فیوز وارد می‌شود، و در داخل جعبه فیوز این برق به فیوز مینیاتوری وارد شده و بعد از آن دوباره هر یک از سیم ها برای رساندن برق به قسمت های مختلف ساختمان منشعب می‌شوند.
جعبه فیوز برق با نام های جعبه مینیاتوری، تابلو مینیاتوری برق، تابلو فیوز و جعبه کلید مینیاتوری نیز در میان مردم شناخته می شود. 

 

مزایای جعبه فیوزتابلو فیوز

1)    در داخل جعبه فیوز برق تعدادی فیوز مینیاتوری قرار داده می شود که هر کدام محافظ مدارهای یک بخش از ساختمان از قبیل آشپزخانه، پذیرایی، سرویس ها، اتاق و ... در برابر افزایش غیرمجاز جریان الکتریکی می باشند. بنابراین در هنگام بروز مشکل در یک بخش از ساختمان فقط با قطع کردن فیوز مینیاتوری مربوط به همان ناحیه، می توان اقدام به تعمیر و تعویض کرد و نیاز به قطع برق کلی ساختمان نیست. و کار برقکاران ساختمانی بسیار راحت تر می شود.

 

2)    از دیگر مزایای استفاده از جعبه فیوز برق این است که اگر یک مدار دچار مشکل شود، فقط مسیری که دچار مشکل شده است توسط فیوز مینیاتوری مربوطه، قطع می شود و سایر بخش های ساختمان برق دارند و مشکلی برای آنها به وجود نمی آید.

3)    استفاده از جعبه فیوز سبب ساماندهی سیم کشی ها می شود.

جعبه فیوز مینیاتوری

4)    جعبه فیوز ساختمان یا تابلو فیوز از اتصالات و تجهیزات حفاظتی، در برابر گرد و غبار و عوامل مخرب محیطی محافظت می کند.

5)    نصب جعبه فیوز ساختمان به دلیل استفاده از کلید محافظ جان و فیوز مینیاتوری باعث تامین امنیت ساکنین می شود.

 

انواع جعبه فیوز

انواع جعبه فیوز ساختمان از نظر نوع نصب، درجه حفاظت، جنس بدنه، ابعاد و اندازه جعبه فیوز مینیاتوری و ... بسیار متنوع هستند. که در هنگام خرید جعبه فیوز لازم است به این پارامترها با توجه به نیاز محل مورد نظر، دقت کنید.

 

  1. انواع جعبه فیوز ساختمان از نظر نوع نصب

  2. انواع جعبه فیوز ساختمان از نظر نوع نصب به دو دسته جعبه فیوز روکار و جعبه فیوز توکار تقسیم می شوند.
  3.  
    1. جعبه فیوز روکارجعبه فیوز برق ساختمان

    2. این نوع جعبه فیوز بصورت روکار بر روی سطح دیوار نصب می شود و نیازی به ایجاد حفره درون دیوار نیست. برای نصب این جعبه فیوز برق معمولا سیم ها را از داخل یک داکت که بر روی سطح نصب شده است، عبور می دهند و به جعبه فیوز می رسانند.

 

 

 

    1. جعبه فیوز توکارجعبه مینیاتوری

    2. این نوع جعبه فیوز برق بصورت کامل داخل دیوار قرار میگیرد و برای نصب آن باید حفره ای به اندازه ابعاد جعبه فیوز مینیاتوری در دیوار ایجاد کرد.
    3. با استفاده از جعبه فیوز توکار، سیم‌ها برای انتقال جریان الکتریکی، بصورت توکار از داخل دیوارها عبور داده می شوند و اصلا قابل مشاهده نیستند.
    4. حتما تاکنون در مراکز اداری، تجاری و مسکونی با انواع جعبه فیوز توکار مواجه شده اید، استفاده از این نوع جعبه فیوز در مقایسه با نوع روکار، به دلیل اشغال فضای کمتر و ظاهر زیبا، بسیار رایج تر است.

 

 

 

  1. انواع جعبه فیوز ساختمان از نظر ابعادانواع جعبه فیوز

  2. جعبه کلید مینیاتوری یا همان تابلو فیوزها در سایزهای مختلفی تولید می شوند. بسته به نوع محل کاربرد و تعداد خطوط مورد نیاز در انواع 3 تا 24 تایی قابل سفارش می باشند، که معمولا به عنوان جعبه فیوز خانگی 8 تا 12 تایی مناسب است. (جعبه فیوز برق 8 تایی، به معنای امکان نصب 8 فیوز مینیاتوری در جعبه فیوز ساختمان می باشد.)

 

 

  1. انواع جعبه فیوز ساختمان از نظر درجه حفاظت

  2. همانطور که می دانید یکی از اهداف استفاده از انواع جعبه فیوز برق ساختمان، حفاظت از تجهیزات (فیوز مینیاتوری، کلید محافظ جان) و اتصالات در برابر عوامل مخرب محیطی می باشد. به عنوان مثال جعبه مینیاتوری (تابلو فیوز) استفاده شده در محیط های صنعتی و اماکن عمومی و فضاهای باز باید از مقاومت و استحکام بالایی در برابر فشار و ضربات احتمالی، گرد و غبار شدید، مقاومت در برابر حرارت، حریق، رطوبت و ... برخوردار باشد. درجه حفاظت جعبه فیوز برق ساختمان یکی از پارامترهای مهم در هنگام خرید آن می باشد که نشان دهنده میزان مقاومت جعبه فیوز در برابر گرد و غبار و رطوبت می باشد. بنابراین در هنگام خرید جعبه فیوز باید با توجه به شرایط محیط مورد نظر به این پارامتر نیز توجه کنید.

 

 

  1. انواع جعبه فیوز ساختمان از نظر جنسانواع جعبه فیوز برق ساختمان

  2. جعبه فیوز برق از نظر جنس در دو نوع فلزی و پلاستیکی تولید می شود. جعبه فیوز فلزی کیفیت بدنه بالاتری دارد و به دلیل استحکام بالای بدنه بیشتر برای کارگاه ها، کارخانجات، محیط های صنعتی و در فضاهای بدون حفاظ مورد استفاده قرار میگیرد. و برای مصارف منازل، ساختمان های اداری و تجاری از جعبه فیوز های پلاستیکی استفاده می شود.

 

 

خرید جعبه فیوز ساختمان

اولین نکته در هنگام خرید جعبه فیوز، تطابق تعداد فیوز مورد نیاز و ظرفیت جعبه فیوز برق می باشد. و سپس به پارامترهایی از قبیل درجه حفاظت جعبه فیوز ساختمان و میزان استحکام و جنس بدنه توجه کنید که متناسب با شرایط محیط مورد نظر شما باشد. زیبایی و کاربری آسان نیز از دیگر نکات در انتخاب جعبه فیوز می باشد.


 

قیمت جعبه فیوز برق ساختمان

قیمت جعبه فیوز برق ساختمان

قیمت جعبه فیوز برق ساختمان بر اساس پارامترهایی از قبیل برند سازنده، جنس بدنه، توکار یا روکار بودن، سایز، درجه حفاظت و ... متغییر می باشد.

فروشگاه البرز الکتریک امکان مشاهده و مقایسه مشخصات فنی و قیمت جعبه فیوز مینیاتوری برندهای مختلف را فراهم آورده است که این امر به انتخاب راحت تر، یک جعبه فیوز مناسب کمک شایانی می کند.
 

 

معرفی برند جعبه فیوز

برندهای مختلفی در زمینه تولید انواع تابلو برق، باکس و جعبه تقسیم و جعبه فیوز فعالیت می کنند. که محصولات هرکدام دارای ویژگی های خاصی از نظر شکل ظاهری، مواد اولیه استفاده شده، درجه حفاظت و ... می باشد. در این بخش قصد داریم به معرفی چند برند ایرانی معتبر در این زمینه بپردازیم.

 

  1. جعبه فیوز ساروجعبه فیوز سارو

  2. گروه کارخانجات برق سارو یکی از شناخته شده ترین برندهای ایرانی در بازارهای داخلی و خارجی، واقع در شهر مازندران می باشد که در زمینه تولید انواع سیم و کابل، جعبه فیوز، قوطی های کلید و پریز و ... فعالیت می کند. انواع جعبه مینیاتوری سارو از جنس ABS ساخته شده است و از استحکام خوبی برخوردار است. جعبه فیوز سارو دارای درب تلقی شیشه ای با ضامن نگهدارنده می باشد و در برابر آتش سوزی مقاوم است.
  3. طراحی زیبا و سهولت در استفاده از دیگر ویژگی های انواع جعبه مینیاتوری سارو می باشد. این محصول بصورت توکار نصب می شود و در مدل های 6 -8-12-16-24 فیوزه تولید می شود. 

 

  1. جعبه فیوز پارساجعبه فیوز پارسا

  2. شرکت واصل الکتریک الوند با نام تجاری پارسا، یکی از شرکت های ایرانی معتبر در زمینه تولید انواع تابلو و جعبه برق پلاستیکی می باشد. جعبه فیوزهای پارسا از جنس ABS و PC تولید می شوند و از نوع روکار می باشند. 
     از دیگر ویژگی های جعبه فیوز های پارسا می توان به درجه حفاظت بالا (IP66) و بدنه مقاوم و مستحکم آن اشاره کرد. دمای قابل کارکرد این محصول از 20°- تا °60+ سانتی‌گراد است.

     

 

جعبه مینیاتوری ویکوجعبه مینیاتوری ویکو

شرکت ویکو ترکیه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان کلید و پریز و ملزومات برقی در دنیا می باشد. تنوع زیاد محصولات، کیفیت بسیار بالا و تولید مطابق با استانداردهای جهانی و دارا بودن گواهینامه مدیریت کیفیت از جمله ویژگی های محصولات این برند می باشد.

جعبه مینیاتوری ویکو در دو نوع روکار و توکار با درجه حفاظت مناسب (IP40) تولید می شود. و با ظرفیت های 2 فیوز تا 36 فیوز در بازار موجود می باشد.

 


 




  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
ثبت سفارش
تعداد
عنوان